MIO Cyclo GPS

Mio Explore More

Tijdens de ISPO beurs in München, heeft navigatiebouwer Mio nieuwe navigatiesystemen voor op de fiets aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Mio Cylco series met als opvallende feature de Surprise Me functie die van iedere fietstocht een nieuw avontuur lijkt te maken. Mio lanceert als eerste de Mio Cylco 300 en 305 modellen.

Specs

Beide Cyclo systemen zijn stof- en waterdicht volgens de IPX7 normering. Daarnaast kunnen de be-huizingen ook tegen een stootje. Voor de Cyclo series maakt Mio gebruik van Reflex LCD schermen die in de zon een stuk beter leesbaar zijn dan reguliere schermen. De schermen zijn 3 inch groot.

Cyclo 305

De Cyclo 305 richt zich op de sportieve fietser. Het toestel is uitgerust met een hartslag-, cadans- en wielsensor waardoor een goed beeld van de behaalde prestaties wordt samengesteld. Een functie die met name racefietsers en moutainbikers zeer zal aanspreken.

Surprise Me

Hoewel de Cyclo serie in eerste instantie is ontworpen om gebruikers van A naar B te navigeren, is het mogelijk om via de Surprise Me functie een verrassende fietsroute te laten samenstellen op basis van de tijd en afstand die jij aangeeft. Een hele leuke functie voor liefhebbers van fietstochten dus.

Kaarten

De Cyclo Series maakt gebruik van een combinatie van kaarten van Tele Atlas (TomTom) en Open Street Map. Deze kaarten zitten bij aankoop al in het systeem. Door de aanwezige kaarten van Tele Atlas is het mogelijk om eerst met de auto naar het startpunt van de fietstocht te rijden zonder daar een ander navigatiesysteem voor te gebruiken.

..

MIO Cyclo 200 West Europa

Mio Cyclo
exchange promotion

Mio Cyclo 505 West Europe

Mio Cyclo

Mio Cyclo 315 HC Bundle West Europe

Mio Cyclo

MIO Cyclo 505 HC Bundel West Europa + MIO Cyclo Carry Case

Mio Cyclo

Mio Cyclo Carry Case

Mio Cyclo
Add to cart
- 10 %

MIO Cyclo 2 x Bikemount

Mio Cyclo

Mio Autobevestiging Cyclo 300/500 serie

Mio Cyclo

Mio Cyclo Stuurhouderset met beschermtasje

Mio Cyclo

Mio Cyclo Front Bikemount

Mio Cyclo
5420027523118

Mio Cyclo ANT+ Speed/cadanssensor

Mio Cyclo
5420027521473

MIO Cyclo ANT+ borstband

Mio Cyclo
5420027521466
!