Promo - 5%

Powerball Autostart

Add to cart
  • Description

Powerball Autostart -Adieu startveter- deze Powerball Autostart the Original met de unieke start-functie. Pak de Autostart Powerball met beide duimen op de zijkant van de neon gele rotor in beide handen. Draai de rotor in de richting van de pijl, net zolang tot de rotor niet meer verder kan. Houdt de rotor van de Powerball Autostart goed met de duimen vast. Cheque of de Powerball goed in de hand klemt en laat dan de rotor los en doe de Powerball!

Powerball Autostart traint spieren en gewrichten van een masserende weldaad tot intensieve krachttraining met tot 16.000 RPM wat mogelijk is. De Autostart Powerball maakt de startveter overbodig, is handig voor degenen die moeite hebben met het starten van een Powerball en of zij die deze Powerball startmethode gemak willen ervaren.

Powerball Autostart wordt veelvuldig gebruikt door fysiotherapeuten en zij die de deskundigheid bezitten mensen met hand, pols en onderarm problemen te behandelen. Bijvoorbeeld bij mensen met een Tennisarm, C.T.S. en R.S.I., waarbij de Powerball Autostart een masserend effect kan bieden om pijn te verlichten en tegelijkertijd gewrichten, en spieren in conditie brengt. Dit trainen met de Powerball Autostart is voor mensen met een aandoening aan hand,pols en arm onder professionele begeleiding aan te raden. De Powerball heeft zich inmiddels bewezen bij het revalideren na hand,polsbreuk en menig aandoening aan hand, pols en onderarm.

Powerball Autostart is klein en handig om mee te nemen waarheen danook, slechts een paar minuten per dag houdt getrainde spieren en gewrichten in conditie.

Voordelen van de Autostart:

  • Eenvoudig te starten
  • Geen startveter nodig
!