Powerball Multilight Autostart

Powerball
4260097920773
Add to cart
  • Description
De Powerball® Multilight met het gepatenteerde startsysteem en LED-lichteffect kan net zo eenvoudig worden opgewonden als een speelgoedauto. Op deze manier kom je direct zonder startkoord aan de benodigde omwentelingen om je lichtintensieve training te starten.

Je handtrainer met lichteffect & autostart-functie

Met een in de rotor geïntegreerde dynamo licht je Original Powerball® Multilight op tijdens de training. Hierbij genereer je "terloops" tot 23 kg* trainingsgewicht - de rotor van slechts ongeveer 190 gram is echter al effectief bij lagere rotatiesnelheden.

Het bijzondere kenmerk van de Powerball® Multilight is de veranderende kleur van de in de rotor geïntegreerde LED, afhankelijk van de rotatie van de rotor: van rood naar rood-blauw gemengd en uiteindelijk naar alleen blauw, toont de handtrainer de zojuist gegenereerde kracht.

De Powerball® heeft uitstekende rotatiestabiliteit, omdat elk exemplaar elektronisch gebalanceerd is. Zijn stalen as en de behuizing van breukbestendig polycarbonaat-kunststof zorgen voor stabiliteit, het handvat van antislip siliconen zorgt voor een veilige grip tijdens het trainen.

Het opgegeven trainingsgewicht / weerstand is in kg/cm draaimoment bij een rotatiesnelheid van 10.000 omwentelingen per minuut. Deze krachten worden direct in de hand of spieren gevoeld. De handtrainer voegt geen eigen gewicht toe!

!