September Promo

Powerball Multilight Autostart Counter

Powerball
4260097920773
Add to cart
  • Description
Powerball® Multilight MAX - de handtrainer met het gepatenteerde startsysteem, opvallende LED-lichteffecten en een digitale snelheidsmeter als upgrade, kan eenvoudig worden opgewonden zoals een speelgoedauto. Op deze manier kom je direct zonder startkoord aan de benodigde omwentelingen om je lichtintensieve training te starten en kun je je trainingswaarden direct op het display aflezen.

Je handtrainer met lichteffect & autostart-functie en digitale snelheidsmeter

Met een in de rotor geïntegreerde dynamo licht je Original Powerball® Multilight MAX op tijdens de training. Hierbij genereer je "terloops" tot 23 kg* trainingsgewicht - de rotor van slechts ongeveer 190 gram is echter al effectief bij lagere rotatiesnelheden.

Het bijzondere kenmerk van de Powerball® Multilight MAX is de veranderende kleur van de in de rotor geïntegreerde LED, afhankelijk van de rotatie van de rotor: van rood naar rood-blauw gemengd en uiteindelijk naar alleen blauw, toont de Multilight de zojuist gegenereerde kracht.

Hoe dicht je bij de 16.000 tpm komt, of zelfs nog hoger gaat, wordt ook weergegeven naast het lichteffect door de geïntegreerde digitale snelheidsmeter met 5 functies. Je kunt kiezen tussen de directe snelheid, de maximale snelheid en het aantal omwentelingen in 30, 60 of 90 seconden. De teller heeft een automatische uitschakelfunctie en een behuizing gemaakt van huidvriendelijk materiaal.

De Powerball® heeft uitstekende rotatiestabiliteit, omdat elk exemplaar elektronisch gebalanceerd is. Zijn stalen as en de behuizing van breukbestendig polycarbonaat zorgen voor stabiliteit, het handvat van antislip siliconen zorgt voor een veilige grip tijdens het trainen.

Het opgegeven trainingsgewicht / weerstand is in kg/cm draaimoment bij een rotatiesnelheid van 10.000 omwentelingen per minuut. Deze krachten worden direct in de hand of spieren gevoeld. De handtrainer voegt geen eigen gewicht toe!

!