September Promo

Powerball Basic + Counter

Powerball
Add to cart
  • Description
  • More
Ons basismodel met de gemonteerde teller als upgrade. Gestart door het meegeleverde startkoord genereert de originele Powerball® Basic Counter gyroscopische krachten die overeenkomen met een trainingsgewicht tot 16 kg*. Op de digitale snelheidsmeter kun je direct je trainingsgegevens aflezen.

Je basishandtrainer met teller

Tot 16 kg* trainingsgewicht met een rotor van slechts ongeveer 180 gram - effectief bij training zelfs bij lage rotatiesnelheden. Hoe dicht je bij de 16.000 tpm van de Powerball® Basic Counter komt, of zelfs nog hoger gaat, wordt weergegeven door de geïntegreerde digitale snelheidsmeter met 5 functies.

Je kunt kiezen tussen de directe snelheid, de maximale snelheid en het aantal omwentelingen in 30, 60 of 90 seconden. De teller heeft een automatische uitschakelfunctie en een behuizing gemaakt van huidvriendelijk materiaal.

De Powerball® heeft uitstekende rotatiestabiliteit, omdat elk exemplaar elektronisch gebalanceerd is. Zijn stalen as en de behuizing van breukvast ABS-kunststof zorgen voor stabiliteit, het handvat van antislip siliconen zorgt voor een veilige grip tijdens het trainen.

Het opgegeven trainingsgewicht / weerstand is in kg/cm draaimoment bij een rotatiesnelheid van 10.000 omwentelingen per minuut. Deze krachten worden direct in de hand of spieren gevoeld. De handtrainer voegt geen eigen gewicht toe!

Powerball Regular met Powerball Teller

Powerball the Original van NanoSecond genaamd Regular of Basic is ontworpen met een rotor (gyro) van hoge kwaliteit, welke snelheden kan bereiken van meer dan 15.000 omwentelingen per minuut en circa 18 kilo kracht kan genereren.

Deze Powerball Basic is uitermate geschikt voor mensen die de Powerball willen gaan gebruiken om hun arm, pols, en handspieren te trainen, en daarbij resultaat willen zien.

Zie Specs voor de werkwijze van de counter/speedmeter

!