Powerball Basic Regular the Original

Powerball
4260097920025
Add to cart
  • Description

"Met een rotor van slechts ongeveer 180 gram genereert de Powerball Basic® door gyrobewegingen een trainingsgewicht tot wel 16 kg*. Een positief trainingeffect wordt al bereikt bij lage rotatiesnelheid - het gewicht en de draaibeweging van je hand zorgen op den duur voor sterke onderarmen.

De Powerball® heeft uitstekende rotatiestabiliteit, omdat elk exemplaar elektronisch gebalanceerd is. Zijn stalen as en de behuizing van breukvast ABS-kunststof zorgen voor stabiliteit.

De Powerball® Basic wordt gestart met het meegeleverde startsnoer. De rotor bereikt zo de ideale snelheid om met de training te beginnen.

De handgreep van antislip rubber zorgt voor een veilige grip tijdens de training.

De digitale snelheidsmeter "Counter" kan op elk moment worden toegevoegd.

  • Het opgegeven trainingsgewicht / weerstand is in kg/cm draaimoment bij een rotatiesnelheid van 10.000 omwentelingen per minuut. Deze krachten worden direct in de hand of spieren gevoeld. De handtrainer verhoogt zijn eigen gewicht niet!"
De Nanosecond Original Powerball Basic is uitermate geschikt voor mensen die de Powerball kopen en willen gebruiken om hun arm, pols, en handspieren te trainen. Onze Powerball  Regular wordt veel gebruikt door mensen die in de hand/arm training kunnen gebruiken omdat zij dagelijks met de gevolgen van CANS (Complaints of the Arm, Nek and/or Shoulder) te maken hebben. De Powerball is leuk om te doen het makkelijk mee te nemen, goed is al een paar minuutjes tussendoor enkele keren per dag.De Nanosecond Original Powerball Regular/Basic is ontworpen met een rotor (gyro) van hoge kwaliteit, welke snelheden kan bereiken van meer dan 15.000 omwentelingen per minuut en circa 18 kilo kracht kan genereren. De Powerball wekt zijn eigen stroom op en heeft dus geen batterijen nodig. Hoe sneller de rotor tolt, des te zwaarder de Powerball wordt.Wie geen toeters en bellen wenst raden wij dit model sterk aan. Mede dankzij de voordelige prijsstelling is de Regular Basic na de Powerball Oranje de meest populaire Powerball!Powerball Regular/Basic is leuk om te kopen als u een nuttig geschenk zoekt, origineel en gezond. Ook als relatiegeschenk voor organisaties bedrijven te kopen. Neem hieromtrent s.v.p. contact op. Powerball is een dynamisch cadeau.
!